fbpx

Az építészmérnöké az egyik legszebb hivatás a világon. Az építész az emberiség épített környezetének fő koordinátora. Munkánk az üres papírtól, a számos mérnök (statikus, épületgépész, villamosmérnök stb.) és kivitelező koordinálásán keresztül vezet egy épület megvalósításáig.

A FÉNY Alkotóműhelyek Kft. számos tervezővel együttműködve épületek generáltervezésével foglalkozik. Minden munkánkat a megbízóink pontos igényeinek megismerésével kezdjük. Fontos szempont számunkra, hogy a tervezett épületeink érthetőek, racionálisak, környezetükhöz illeszkedőek, szerethetőek legyenek. A legkisebb feladatban is az egyediséget, az egyedülálló  karaktert keressük. A nyitottság, az innováció, a kísérletezés, a műhely jellegű alkotómunka meghatározza valamennyi munkánk légkörét, melyet megbízóink már a közös munka kezdetével is megtapasztalhatnak.

Tervezzen velünk!

Gál Róbert
ügyvezető, okl. építészmérnök

AHOL TALÁLKOZHATTÁL TERVEZŐINK MUNKÁJÁVAL

10 ÉVE TERVEZŐKÉNT

2012 óta foglalkozunk középületek, lakóépületek tervezésével az ország különböző területein. Kezdetben egyéni vállakozói formában működtünk. A projektek számának, méretének növekedésével a kiváló szakmai eredményeink mellett szükséges volt a gazdasági, szervezeti működés fejlesztése. Ennek eredményeként 2020-ban megalakult a FÉNY Alkotóműhelyek Kft. és ezen belül a FÉNY Építészműhely.

AKIKNEK DOLGOZTUNK

PARTNEREINK

ÉPÍTÉSZ

Bodnár Andrea

Juhász Kristóf Attila

Kapovits Géza épsz.

TÁJÉPÍTÉSZ

Győre Viola

ÉPÜLET GÉPÉSZ

Hrustinszky Tamás

Kádas Károly

Dunajcsik Gergely

KÖZMŰ TERVEZŐ

Széles Gergely

ÉP. VILLAMOSSÁG

Széll András

Csányi István

TŰZVÉDELEM

Szaladják László

Pukánszky Gabriella

STATIKUS

Feigl Dávid Iván

Varvasovszky Péter

LÁTVÁNYTERVEZŐ

Falussy Bence

Vági Bence